Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Reis Jezelf Grijs neemt je graag mee naar de leukste steden, verre oorden, bijzondere plekken en de vetste internationale festivals. Door mijn eigen ervaringen wil ik je leuke en interessante informatie geven over verschillende bestemmingen in deze fantastische wereld.

ReisJezelfGrijs-logo

Mijn naam is Nick; oprichter en blogger achter Reis Jezelf Grijs. Het reis-virus heeft me ongeveer anderhalf jaar geleden te pakken gekregen en nog steeds ben ik niet genezen. Gelukkig maar, want naar mijn mening is reizen avontuur opzoeken en ontdekken het mooiste wat er is. In de 20 jaar van bezoekjes aan de standaard vakantiebestemmingen als Frankrijk en Spanje, werd het in april 2014 tijd om de backpack in te pakken.

April 2014 stapte ik voor het eerst van mijn leven in een Boeing 747 naar de andere kant van de wereld, China! In ongeveer één maand tijd heb ik een rondreis door dit prachtige land gemaakt en heb ik de culturen en gewoontes mogen proeven van Shanghai, Beijing, Xian, Yangshao, Guilin, Hong Kong en Macao. Deze geweldige ervaring heeft er toe geleid dat ik op dit moment de reis van mijn leven aan het plannen ben. 19 Oktober zal ik voor minimaal een half jaar starten aan mijn reis door Nieuw-Zeeland, Tasmanië, Australië, Filipijnen, Fiji, Vietnam en Laos. Via Reis Jezelf Grijs zal dit avontuur te volgen zijn en neem ik jullie graag mee naar de andere kant van de wereld. Ook laat ik je graag op mijn blog Reis Jezelf Grijs mijn persoonlijke tips en tricks zien om een reis voor te bereiden en tijdens een reis ultiem te genieten van de omgeving en de cultuur.

Tot die tijd zit ik natuurlijk niet stil. Graag deel ik met jou mijn ervaringen in China, zal ik stedentrips maken en staan er een aantal leuke unieke bestemmingen op het programma.

Bestemmingen 2016:

  • Hong Kong – 19 februari tot en met 27 februari
  • Japan – 9 april tot en met 23 april
  • Nieuw-Zeeland / Tasmanië / Australië / Fiji / Filipijnen / Vietnam / Laos – 21 oktober tot en met april 2017

Veel leesplezier!

“Remember the life you lived, not the money you made”